Region

Svet

Vlada Mandić: Bojanu Stojković nikada nisam video uživo

Poznati rukometaš Vlada Mandić gostovao je sinoć u emisiji "Ami G show" u kojoj je javno demantovao sve glasine o njegovoj vezi sa manekenkom Bojanom Stojković, tvrdeći da je nikada uživo nije video.

Vlada Mandić: Bojanu Stojković nikada nisam video uživo



"Malo je to duža priča. Poslednjih 7-8 godina o meni kruže priče da sam scelomac, ali nije da sam skroz nevin. Davao sam povoda za takve stvari, spajali su me sa svima, sva sreća sve su ružne- rekao je Vlada i dodao:
 
"Tada mi je prijalo. Mlad čovek i prija, ali sada sam porodičan čovek, imam ženu i dete. Glasine o razvodu su netačne. Kao i svaki brak i naš ima uspona i padova, prebrodićemo mi to. Sa suprugom sam u super odnosima i nadam se da neće biti razvoda. Tada mi je bilo slatko da uđem u sve te priče a sada bih sve dao samo da izađem".

Proslavljeni rukometaš kaže da nije zaslužan za razdor u porodici Stojković i tvrdi da Bojanu nikada uživo nije video.

"Ja nju nikada nisam upoznao. Ma, ja nju nikada uživo nisam video. Pretpostavljam da je sve krenulo od utakmice u Novom Sadu kada je tamo viđena. Ja nisam ni znao da je tamo, nisam ni verovao, ali ubedili su me. Ne znam šta je radila tamo. Ali, uveravam vas sve, da ja nju ne poznajem. Polaskan sam, ona je veoma privlačna žena, ali ne znam je i sve su to izmišljotine. Čak i u Paparaco lovu kada je ona navodno rekla moju adresu, taksi nije krenuo ni u pravcu moje adrese. Nemaju dokaz"- zaključio je Vlada.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>