Region

Svet

Indira Radić: Ne idem u Francusku, jer Francuzi ne prilaze kravama (Video)

Gostujući sinoć kod Ognjena Amidžića u emisiji, Indira Radić i njen kolega Stanko iznenadili su prisutnu publiku, ali i gledaoce pored malih ekrana svojim odgovorima na neka pitanja.

Indira Radić: Ne idem u Francusku, jer Francuzi ne prilaze kravama (Video)



Najpre je čuveni Oskar Indiri postavio nekoliko pitanja, a jedno od njih je bilo i da li su pevačici prave grudi, na šta mu je ona odgovorila:

"I da nisu, platila sam ih, pa su moje- rekla je Indira i dodala da ne zna šta je otpevala u čuvenoj pesmi "Marija":
 
"Ja ne znam francuski pa ne znam da ponovim šta sam otpevala u pesmi. A ne idem u Fancusku jer francuzi kravama ne prilaze, oni jedu jastoge i svinje, a teladima ne prilaze"- kroz osmeh je rekla pevačica.

Odgovarajući na razna Ognjenova provokativna pitanja, Stanko i Indira odgovorili su kako je došlo do saradnje između njih dvoje i da planiraju da za "Mariju" snime i spot.

"Upoznali smo se u Parizu u kabareu gde Stanko nastupa, tamo je nastupao i Džim Morison, ali je sada to etno klub, a Stanko predstavlja Balkan" - kaže Indira i nastavlja:

"Ja ne znam Francuski. Meni je logično ono "čitaj kako je napisano" ali evo Stanko neka prvede. Ja se radujem kada čujem komentare, bilo loši ili dobri, ljudi se u glavnom smeju, a smeh je dar. Koliko god da ne vole pesmu, svi su je čuli. Sledeća stanica je svemir. Poslaćemo vanzemaljcima pesmu pa kada dođu neka budu sa osmehom" - kaže Indira i dodaje da će se spot za pesmu Marija snimati u Alžiru, Maroku i Beogradu, kao i da se sprema da izda ceo album za francusko tržište.

"Sada kada sam ja postigla ovoliki uspeh, i to slučajno, kladim se da će svi pokušati da pevaju na nekom stranom jeziku. Poznata sam po tome da oko mene nema skandala. Pesma je učinila svoje, neka viša sila odozgo me je pomazila, stavila ruku na moju glavu i rekla "Sada je tvoje vreme"- priča Indira.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>