Region

Svet

Region

Večeras poslednja epizoda Žene sa Dedinja (Video)

U finalnoj epizodi prve sezone Čarna Malbaš otkriva da je trudna, ali se postavlja pitanje ko je otac deteta? Valerija je pred razvodom i ne želi da se s mužem rastane na prijateljski način, dok Alisa želi da paonovo uplovi u bračnu luku s Toljom. Klara je krenula lošim putem sa mladim ljubavnikom.

Večeras poslednja epizoda Žene sa Dedinja (Video)



Lepe žene, skupa kola, luksuzne kuće, tajne, ucene i seksualne afere u novoj domaćoj seriji. Glavne junakinje su četiri dame iz visokog društva koje na izgled imaju sve: Čarna (Anđelka Prpić) je supruga pop-pevača Martina Malbaše (Dragan Mićanović) koji je postao slavan posle pobede na "Beoviziji", Klara (Irena Mičijević) je gnevna advokatica iz stare beogradske porodice, Valerija (Maja Noveljić) iskompleksirana domaćica, dok je Alisa (Lena Bogdanović).

Ova serija je neobična jer eksplicitno govori o mnogim temama koje do sada nisu tretirane u domaćim serijskim programima. Snimljena je u tehnologiji visoke definicije (HD), sa raskošnom scenografijom, i uz mnogo kadrova, na više od 30 lokacija u Beogradu, uključujući realne objekte u elitnom naselju Dedinje.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>