Region

Svet

Parovi: Ceca Kitić i Milan hoće dete

Učesnici rijalitija "Parovi" rukometašica Svetlana Kitić i njen suprug Milan na neobičan način u javnosti prikazuju svoju ljubav. Prvih dana su se non stop svađali, a sada je Milan izjavio kako bi voleo da imaju dete.

Parovi: Ceca Kitić i Milan hoće dete



"Zašto si otišla dok sam doručkovao?" – pitao je Milan Cecu.

"Mi smo u braku, ponašaj se kao prava žena!"

"Zašto se ti ne ponašaš kao pravi muž? Treba li da sedim pored tebe ceo dan? - Ne treba ceo dan, ali red je da budemo zajedno za doručkom" – odgovorio je Milan.

"Kad već pominješ doručak, ima li smisla da sedim za stolom, a ništa od toga ne jedem? Ti znaš da ja jedem pahuljice. Zašto se nisi pobrinuo da dobijem pahuljice?"

"Kao pravi muž, zar ne? Trebalo je da odeš tamo i izdejstvuješ pahuljice za mene!"

"Zahvaljujući meni si i dobila pahuljice, jer ih nije ni bilo na meniju. Sve sam opominjao za tvoje pahuljice. Pokušaj da se ponašaš normalno."

" Dobro, od sada ću da ti govorim gde idem i šta radim. A , kad sam došla ovde i sela pored tebe, ti me nisi ni primetio."

"Razgovarao sam sa Ivanom, mogla si da se uključiš u razgoor.. Molim te, prestani da se ponašaš tako. Mi smo u braku."

Nešto kasnije, za ručkom, Miki Jevremović pitao je parove da tog trenutka otkriju tajnu, koju su krili od svog partnera i podele je sa svima.

Suprug Cece Kitić je rekao:

"Možda moja žena to zna, možda predoseća.Znam, nismo mladi, moglo bi se reći, dovoljno smo stari. Ali, stvarno bih voleo da proširimo porodicu! Ceca je bila zatečena, onda je skočila i poljubila Milana."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>