Region

Svet

Davor Jovanović pokazao devojku

Na koktelu koji je organizovala Prva TV pobednik serijala “Prvi Glas Srbije”, Davor Jovanović, predstavio je svoju devojku!

Davor Jovanović pokazao devojku



Veoma brzo je Davor Jovanović, pobednik serijala „Prvi glas Srbije“, shvatio da slava nosi i razotkrivanje privatnog života, pa kada su mnogi videli da nakon proglašenja grli jednu brinetu, on ju je i džentlmenski predstavio kao svoju devojku na koktelu koji je organizovala TV „Prva“.

"Jedino što mogu da vam kažem je da se Davorova devojka zove Sonja. On ne želi da sakrije njeno postojanje u svom životu, ali želi da sakrije sve podatke o njoj. On je sada javna ličnost, a ne ona, zbog toga ne želi da je izlaže pažnji javnosti. Međutim, Sonja mu je tokom takmičenja pružala podršku i bila je na svakom njegovom nastupu u „Prvom glasu Srbije“, a na kraju je njoj poleteo u zagrljaj, tako da je bilo neizbežno da je zapaze svi, pa i novinari" - za „Alo!“ je izjavio jedan od poznanika pobednika "Prvog glasa Srbije“.

"Naravno da me je podržavala tokom čitavog takmičenja. Na proslavu svoje pobede pozvao sam je jer sam jednostavno osećao da bi to trebalo da uradim. Zajedno smo tri godine i sasvim je prirodno što sam želeo da sa njom proslavim pobedu jer je ona jedina devojka koja mi znači" - ponosno je izjavio Davor.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>