Region

Svet

Aleksandra Dabić Prvi glas Srbije: Razočarali su me glasovi publike!

Iako je žiri Prvog glasa Srbije drugačije planirao, u subotu je takmičenje napustila Aleksandra Dabić, koja kaže da je zadovoljna kako je žiri glasao ali da je publika razočarala.

Aleksandra Dabić Prvi glas Srbije: Razočarali su me glasovi publike!



"Razočarali su me SMS glasovi, ali ne i odluka žirija. Svaki njihov savet mi mnogo znači, a njihovim glasovima sam već dva puta izlazila kao pobednica duela. Ovaj put nisam imala sreće, ali nisam razočarana, naprotiv! Nisam razočarana, bila sam spremna na to. Pružila sam svoj maksimum i zadovoljna sam svojim nastupom" - rekla je izbačena takmičarka i dodala da je Nevena Đorđević njen favorit.

"Moj favorit je Nevena Đorđević jer mi je jako draga i nadam se da će opravdati moja očekivanja - izjavila je Aleksandra i izrazila nadu za saradnju s dobrim muzičarim.



Muzičar Vlado Georgiev za Aleksandru je imao mahom reči hvale:
"Aleksandra, ozbiljan si pevač, učestvovala si u nekim takmičenjima i ovo je pokazatelj koliko su ta takmičenja bila nepravedna jer si ovde došla u top 4 - rekao je Georgiev.

Inače, Barba je najavio kako će tražiti da se promene propozicije glasanja jer je bio veoma razočaran Aleksandrinim ispadanjem.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>