Region

Svet

Jelenu Kostov ogovarali na snimanju novogodišnjeg Granda

Jelena Kostov je sinoć na snimanju Grandovog novogodišnjeg programa bila glavni predmet sprdnji i ogovaranja! Što kolega, publike ali i svih novinara prisutnih na snimanju: "Čak se i Nada Topčagić bolje obukla od nje! Pa i Jelena Marinkov", komentarisali su Kostovku prisutni.

Jelenu Kostov ogovarali na snimanju novogodišnjeg Granda



Jelena se na glamuroznom snimanju pojavila u mini sakou i još minimalnijem šortsu od plavih šljokica! Svi su bili šokirani kada su je videli a njoj ništa nije bilo jasno: "Meni su rekli da se obučem za novogodišnje snimanje svečano i evo ja sam se obukla", zbunjeno je objasnila Jelena Kostov svoj skandalozni stajling.
Inače, ostale koleginice su bile u svečanim haljima, uključujući i Nadu Topčagić, koja godinama unazad ima problematičan stajling. Izuzetak je bila Zorica Marković koja je imala takozvane suknja-pantalone. Ali, nije bila ni blizu da zaseni Kostovku!

Saša Popović nije hteo da se bavi Jelenom Kostov, ali jeste Miletom Kitićem. Kada je video da je Kitić došao u crnoj košulji, Popović ga je oterao sa scene da se presvuče. Naime, svi pevači su morali da imaju crna odela i bele košulje pa Mile nije mogao da bude izuzetak. Srećom, on je od kuće poneo belu košulju pa je mogao da se presvuče i ipak nastupi.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>