Region

Svet

Vesna Vukelić Vendi: Ivan Ivanović je Nedoprcani Sisoje

Iako je često na tapetu u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", Vesna Vukelić je tek sada odlučila da odgovori. Naime, Ivan Ivanović je Vendi isprovocirao u petak, kada je, navodeći praznike za javne ličnosti, naveo da bi starletin dan trebalo da bude 10. oktobar, Svetski dan mentalnog zdravlja! Stoga je Vukelićeva uzvratila "teškom artiljerijom":

Vesna Vukelić Vendi: Ivan Ivanović je Nedoprcani Sisoje



"Pošto je moj datum 10. oktobar, onda je Ivanov dan 9. oktobar (kada je u crkvi slavi Sveti prepodobni Sisoje Veliki), a za one koji ne znaju, to je Sveti Ivan Sisoje Nedoprcani! On je, nažalost, parodija na Svetog Sisoja. E sad, zašto je on Sisoje - zato što se krije iza sisa Goce Tržan i tako je postao nevidljiv. Jasno je da Ivan obilazi palačinkarnice, pa se zato i ugojio, jadan. Nažalost, sebe poredi s jednim svecem i prevodi ga na njegov zemaljski oblik. Tako da svi koji žele da se pomole neka to urade 9. oktobra negde kod autoputa. Neka se išoraju kod žute trake i onda pravac kod njega u kancelariju. Evo, pozivam ga da dođe kod mene da vidi šta je pravo "meso" i mleko! Dozvoliću mu samo da proba da se uzdigne, iako znam da je to za njega preveliki zalogaj. Ja znam da bi njemu to bilo teško jer je on, tako nedoprcan, navikao samo na, kako sam čula, palačinke od sisa Goce Tržan. To koliko je on asocijalan, najbolje govori da mu je dobra četvoronoga i krivonoga Goca. Bolje mu je da ima starog "fiću" nego nju" - rekla je Vesna za "Alo!" i dodala:

"Meni je dao 10. oktobar jer je njegov datum samo jedan dan pre, pali ga da bude pored mene. Valjda čovek misli da će mu biti lakše. Ali, ja kao humana osoba, daću mu savet da se skine sa sisa te pevačice, a ja ću se potruditi da mu nađem zamenu iako je teško naći nešto za tako nedoraslo i zakržljalo dete. Verujem da on misli da se sisa koristi na slamčicu, ali tu mu pomoći nema. Štampa ga je prozivala da ima veze s Tržankom, tako da dok se nje drži, ostaće nedoje...!", zaključila je u svom stilu pevačica, dodajući da se Ivanović "šlepao uz Novaka Đokovića":

"Koliko smo čuli, on se trudio i Đokovića da fascinira, a Nole ga ni primetio nije. Pa, čak je i Gocu doveo da mu peva na dočeku. Ali, Đoković je veoma seksualno zdrav momak, tako da ovaj progresivan Ivanović tu nema šta da traži", - rekla je pevačica.

Na uvrede Vesne Vukelić, Goca Tržan dala je neočekivan odgovor:

"Ona je vrlo autoritativna i inteligentna osoba. Njoj se uvek veruje, tako da je sve u pravu! A za ovo "nedoprcan", to ona najbolje zna!" - rekla je Goca, dok je Ivan Ivanović bio nedostupan za komentar.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>