Region

Svet

Kaća Živković: Moj sadašnji izgled govori koliko sam jaka i spremna na nove pobede (Foto)

Pevačica Katarina Živković potpuno je promenila svoj imidž. Iako je bila prepoznatljiva po dugoj plavoj kosi, Kaća je odlučila da krajem ove godine potpuno promeni svoj imidž.

Kaća Živković: Moj sadašnji izgled govori koliko sam jaka i spremna na nove pobede (Foto)



Ošišana na paž i ofarbana u tamno smeđu boju pevačica je uradila set fotografija u saradnji sa studiom "Crystal", a kako i sama kaže ova promena nije došla tek tako.

"Kada se osvrnem i pogledam iza sebe samo ću reći da je ovo definitivno bila moja godina. Pobednik sam rijalitija 'Farma' i uspela sam sama da iznesem čitavu tu priču sa samo 22 godine! Pevač sam koji u svojoj karijeri ima jednu od najlepših ljubavnih pesama 'Ljubav' i mogu vam reći da sam srećna", kaže Kaća, a zatim dodaje: "Sve to sam uspela sama da postignem pošteno i na osnovu svojih kvaliteta koje je publika prepoznala i upravo me je ona vinula u sam vrh estradnog neba!"

Pevačica ove fotografije poklanja svima onima koji su uz nju od samog početka:



"Svima koji su uz mene sve ovo vreme poklanjam ove predivne fotografije koje sam uradila sa timom ljudi iz 'Crystal' studija, i njima svima nesebično hvala na svemu. Moram da kažem i da je sve ovo tek uvertira onoga što sledi! Spremam još jednu prelepu ljubavnu pesmu i još jedan spot!"

Kaća takođe tvrdi da je promena boje kose došla sasvim spontano: "Promena je usledila spontano sa mojim sazrevanjem i upravo moj sadašnji izgled govori o tome koliko sam jaka i spremna na nove pobede!"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>