Region

Svet

Indira Radić snima i na francuskom

Pevačica Indira Radić dobila je ponudu jedne od najpoznatijih svetskih diskografskih kuća "Poligram", da zanjih snimi pesmu na francuskom. Tačnije duet koji je snimila sa kolegom Stankom, inače poznatim muzičarem koji već godinama unazad važi za jednu od najvećih klupski zvezda u Francuskoj.

Indira Radić snima i na francuskom



"Pregovori su počeli kada su francuski izdavači izrazili interesovanje za moju pesmu „Paparaci“. Njihova želja bila je da je samo objave bez ikakve obrade, dakle, na srpskom. Tom prilikom sam im pustio i pesmu koju sam snimio sa Indirom i oni su se oduševili, ali su izrazili želju da ona bude otpevana na francuskom i nađe svoje mesto na kompilaciji na kojoj će pevati i zvezde iz drugih evropskih zemalja "  - rekao je Stanko.

Sa druge strane Indira je bila presrećna što joj se ukazala mogućnost inostrane karijere: "Srećna sam zbog ponude koja nam je stigla i nadam se da će pregovori biti završeni na svačije zadovoljstvo. Tekst na francuskom je već napisan i ovih dana uz pomoć profesora učim kako da što pravilnije izgovorim reči. Mislim da mi dobro ide".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>