Region

Svet

Vendi se potukla na pijaci zbog Cece (Video)

Pevačica je napravila na pijaci na Banjici pravi šou-program. Prvo je prodavačicu Draganu Blagojević gađala jajima, a onda se potukla sa njom.

Vendi se potukla na pijaci zbog Cece (Video)



Pošto je u prvoj rundi izvukla deblji kraj i otišla, Vendi se ubrzo vratila u pratnji dvojice poznanika. Oni su se Dragani predstavili kao policajci, a potom se ponovo sukobili sa njom. Budući da je ponovo dobila „po nosu“, Vendi je pokupila stvari i otišla.

Kako Novosti prenose, do sukoba je došlo zbog Vendinih pogrdnih komenatara o Ceci Ražnatović, dok je prodavačica njen vatreni obožavalac. Već nekoliko dana, Vendi prolazi pijacom i dobacuje ružne komentare o Ceci, a i prodavce „časti“ pogrdnim imenima.

"Ovog puta odlučila sam da joj vratim za to što me svakodnevno naziva „majmunice“ - kaže Dragana.



"Vendi je to čula, pa mi je u prolazu ponovo nešto dobacila. Sa jedne od tezgi ugrabila je jaja i počela da me gađa. Uspela sam da ih izbegnem. Onda sam joj prišla i „opalila“ joj dva šamara. Počele smo da se tučemo i jedna drugoj da čupamo kosu. Tada je napala još jednu ženu za susednom tezgom i udarila je po glavi. Otišla je tek kad sam joj polomila naočare."

Međutim, kontroverzna pevačica je posle samo desetak minuta došla sa novim „cvikerima“, drugom bundom i dvojicom poznanika. Predstavili su se kao policajci i ogradili prostor oko tezgi da niko ne može da im prođe. Usledila je još jedna runda u kojoj su nastradale dve pune kutije jaja. Dragana je zadobila udarac u nogu i glavu, a Vendi je opet ostala bez naočara i bez šake kose, posle čega je ubrzo i konačno otišla sa pijace.

"Nije mi zbogo štete, pomogle su mi komšije da počistim, već zbog bezobrazluka. Dosta više! "- ljuta je Dragana, koja će u januaru početi da radi kao policajac u Kamenici.

Izvor: S media

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>