Region

Svet

Milica Todorović: U životu sam bila samo sa dva muškarca

Milica Todorović (21) ostvarila je većinu svojih snova - sa samo 14 godina trijumfovala je u "Zvezdama Granda", do punoletstva je stvorila karijeru bez skandala na kojoj joj mnoge koleginice zavide, uživa u ljubavi sa kompozitorom Radetom Kovačevićem i ima veliki hit "Sve je uzalud", za koji je nedavno snimila spot. Atraktivna plavuša otvoreno govori zašto svoju lepotu stavlja u drugi plan. "Od ružnog pačeta postala sam labud (smeh). Na početku karijere imala sam problem, jer nisam imala potrebu da oblačim mini suknje i da se razgolitim. To nije priličilo mom uzrastu. U jednom momentu osetila sam da je došlo vreme da se malo više sređujem i to sam učinila. Trudim se da nosim garderobu koja moj seksepil ističe na pravi način."

Milica Todorović: U životu sam bila samo sa dva muškarca



Muškarci te smatraju jednom od najlepših pevačica. Zašto se malo ne obnažiš? "Zato što ne želim da karijeru gradim na vulgarnosti. Smatram da imam jače kvalitete od golotinje. Ne patim od toga da pokazujem grudi i ostale delove tela. Nikada me nećete videti obnaženu u nekom muškom časopisu. Takođe, u mom scenskom nastupu i spotovima nećete imati prilike da vidite provokativne scene sa muškarcima. Imam roditelje koje poštujem. Ja sam savremena devojka koja diktira drugačiji trend od proste erotike."

Koje koleginice smatraš jednako lepim, a u kojima vidiš konkurenciju? "Tanja Savić je mnogo lepa, zrači velikom harizmom i energijom. Nju ne možeš da ne voliš, uvek skreće pažnju na sebe. Od koleginica jedino mi je ona lepa. Inače, volim kada imam zdravu konkurenciju, svaka od nas se bori za sebe i svoj životni put krči najbolje što zna. Još uvek me nijedna nije olajavala da bih morala da reagujem. Svašta čitam i svedok sam da netrpeljivost među koleginicama može da bude veoma neprijatna. Ružno mi je da se svađam, ali svakom bih uzvratila po zasluzi."

Kako te danas doživljavaju Kruševljani? Da li su ljubomorni na tvoj uspeh? "Mi Kruševljani smo malo čudan narod. Zavidni pojedinci znaju da pitaju moje roditelje: 'A kako je Mica dobila kola? Kako je uradila ovo ili ono?' Međutim, naši pravi prijatelji nisu sujetni i u njihovom srcu nema ljubomore. Oni me hvale na svakom koraku."

U "Zvezdama Granda" pobedila si sa samo 14 godina. Da li ti je bilo teško da svojih pet minuta slave čekaš do punoletstva? "Tada nisam bila svesna svog uspeha. Zbog svojih godina sa ostalim takmičarima nisam imala priliku da idem na turneju. Strpljivo sam čekala, korak po korak gazila sam napred i nikad nisam osetila ljubomoru prema koleginicama. Nije mi bilo teško što sam toliko dugo čekala, jer sam sad nadoknadila sve propušteno."

Da li si imala neprijatno iskustvo sa direktorom "Granda" Sašom Popovićem? "Uspeh je kada preko noći uđeš na velika vrata u muzički svet, bez mnogo muke i sa malo finansija. 'Grand' i ljudi koji znaju svoj posao pružili su mi priliku i podršku da zarađujem za život i pomognem svojoj porodici. Slagala bih kada bih rekla da sam nezadovoljna svojim statusom u produkciji. Sa Sašom sam uvek imala korektan odnos i, hvala bogu, lepo se slažemo."

Da li je istina da si imala samo dva momka i da su obojica bili muzičari? "Tako je, i za moje godine to je sasvim razumno. Ne volim da menjam momke kao čarape. Prvi dečko mi je bio Nenad Jovanović, zajedno smo proveli četiri godine, nakon čega smo ostali u korektnim odnosima. Sada sam srećno zaljubljena u kompozitora i tekstopisca. Nikako mi se ne da da pobegnem od muzike i muzičara."

Budući da si na nastupima okružena muškarcima, da li je Rade ikada posumnjao u tvoju vernost? "Mnogo puta smo pričali o tome. Srećom, on zna kakav je moj posao. Ima razumevanje koje pravi muškarac može da pruži devojci koju voli. Rade sa mnom deli i smeh i suze, i dobro i zlo. Srećna sam što među nama nema bolesne ljubomore, čak i kada smo i po nekoliko meseci razdvojeni."

Da li si ikad osetila simpatije prema Stevanu Anđelkoviću, sa kojim igraš u predstavi "Dom za vešanje", ili primetila da mu se sviđaš? "Od prvog trenutka, kada je pre pet godina počelo naše druženje, na Stevu gledam kao na kolegu i brata. Sigurna sam da je tako i sa njegove strane i drago mi je da nas je sudbina spojila da radimo zajednički projekat.

Nas dvoje vezuje čisto i iskreno prijateljstvo i ništa više od toga."
S obzirom na to da je brat tvog dečka - pop pevač Saša Kovačević odnedavno sam, da li te drugarice pitaju da ih upoznaš sa njim? "Da, mnoge! On je dobar dečko, a devojke žele da ga upoznaju iz raznih namera. Većina koleginica me pita za njega, ali ja se u njegov izbor ne mešam."

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>