Region

Svet

Djole Djogani: Sale je zaboravio kakav je bio njegov scenski nastup kada ga je Brena jahala

Popularni denser Đole Đogani je iznenađen komentarima koreografa Miloša Paunovića u emisiji "Zvezde Granda", koji je u subotu uveče nastup slabovidog pevača Darka Martinovića ocenio šesticom i iskritikovao njegovo ponašanje na sceni.

Djole Djogani: Sale je zaboravio kakav je bio njegov scenski nastup kada ga je Brena jahala



"Čitao sam o onom, ne znam ni kako se zove, što ocenjuje scenski nastup u 'Zvezdama Granda'. On nešto ocenjuje, lupa gluposti i vređa one mlade ljude koji jadni ne znaju ni gde se nalaze, pa tom dečku što slabo vidi da da ocenu šest", kaže za Đogani i obrazlaže:

Sale je zaboravio kakav je bio njegov scenski nastup kada ga je Brena jahala
"Prvo neka on pokaže kako treba da izgleda scenski nastup i zna li on uopšte šta je scenski nastup? I šta se to traži od njih? Sale je zaboravio kakav je bio njegov scenski nastup kada ga je Brena jahala, a eto, sad su megazvezde. Neka puste tu decu da pevaju i koncentrišu se na pevanje, jer to traže, najbolje pevače. Lako će oni da imaju scenski nastup. Kao Brena što u 'Areni' uzme moje bivše igrače i koreografiju i eto megakoncerta i megascenskog nastupa. Ona, kao i pre 30 godina, maše isto rukama i isto skakuće nogama, doduše, fali malo jahanja, to je valjda zbog te jugonostalgične atmosfere. Elem, neka ovaj za scenski nastup svaki put izađe i pokaže šta bi on uradio, pa neka publika vidi koliko čovek ne zna i maltretira pevače", bio je direktan Đole Đogani.

Podsećanja radi, Miloš Paunović je u subotu uveče scenski nastup Darka Martinovića ocenio šesticom jer pevačevi pokreti nisu zadovoljavali njegove kriterijume. "Probaj da kada pevaš stojiš svedenije i mirnije. Probaj da suzbiješ tremu da se ne klatiš s noge na nogu. Slobodno tu levu ruku upotrebi na način da je staviš na srce, mahni njom ka publici, otvoreno, široko. Probaj da radiš na tim stvarima, čisto radi sebe", prokomentarisao je tada Paunović, a ovaj njegov stav izazvao je mnogobrojne negativne komentare na internetu.

Kako bi saznali šta koreograf Miloš Paunović misli o tome što je Đole Đogani rekao za njega, novinari su ga kontaktirali. Saslušao je sve što su hteli da ga pitamo, ali nije hteo da komentariše Đoletove reči. "Nemam komentar", bilo je sve što je rekao Paunović.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>