Region

Svet

Maja Nikolić hoće narukvicu kao Ceca

Zbog vređanja Jevreja u „Dvoru“, pevačica će se naći na sudu 1. decembra. Ona kaže da se ne oseća krivom, kao i da će radije da robija, nego da plati kaznu

Maja Nikolić hoće narukvicu kao Ceca



"Prvog decembra imamo ročište i ja to ne bih previše komentarisala, jer sam već nekoliko puta rekla da nisam žena koja deli ljude po religijama i nacionalnostima. Ako bude novčana kazna, ja je neću platiti, jer ništa nisam rekla i niko me ne može naterati da nešto volim ili ne volim" - izjavila je Nikolićeva za emisiju „Exkluziv“, a potencijalna robija je ne plaši. Naprotiv!

"Jedva čekam tu zatvorsku kaznu. Tražiću narukvicu, ali i za nogu i za ruku i da ima brilijante. To će Atanasios meni da nabavi" - kroz smeh je prokomentarisala Maja svoju ne baš zavidnu situaciju, a budući da joj ovo nije jedino suđenje, spomenula je i ono u kom se sa bivšim suprugom Vukom Kandićem bori za starateljstvo nad mlađim sinom.

"Kao i u svim zemljama u svetu, tako i ovde, dete apsolutno, pogotovu maloletno, do pete godine pripada majci. Veliki je greh što se Lazar toliko muči, već dve godine, koliko traje suđenje" - izjavila je pevačica sa setom u glasu, a potom se oraspoložila pričom o veridbi sa Grkom Atanasiosom Sakisom Sarapogluom, koji ju je zaprosio u crkvi nakon samo sedam dana zabavljanja.

"Sve je bilo jako brzo s obzirom na to da se sve desilo posle sedam dana, ali zamislite da sam u crkvi u Poligirosu, gde me je zaprosio, rekla „ne“. To prosto ne ide" - izjavila je Maja.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus


>