Region

Svet

Dunja Ilić kao žena faraon (Video)

Pevačica Dunja Ilić snimila je i poslednji spot za pesmu "U dahu" sa albuma "Živim na ivici". Ovoga puta mlada pevačica dodelila je sebi ulogu žene faraona.

Dunja Ilić kao žena faraon (Video)



 "U dahu" je kao i prethodne Dunjine spotove uradio Visual Infinity, dok se za pevačicin izgled pobrinuo  kreator Željko Petronijević.

Dunja je spot svojim fanovima predstavila na Facebook stranici na kojoj je ostavila sledeću poruku:

"Dragi moji, predstavljam vam i poslednji artwork za pesmu “U Dahu” i konačno imamo ekranizovan ceo album “Živim Na Ivici”. Ono što bih posebno istakla, sada kada ste odgledali sve artworkove, jeste to da nije slučajno što je svaki od njih počeo arapskom poslovicom koja u prevodu na srpski zanči “Smrt je bolja od straha”. U ovih osam radova pokazala sam da se ne bojim da se ogolim ni emotivno, ni fizički, a takve su i moje pesme, pune strasti, emocija, provokacija i snage. Vama hvala na podršci i ljubavi koju mi pružate, a da sam zaista spremna da podnesem sve što me čeka na ovom putu koji sam odabrala govori i to što nijedan ružan komentar o artworkovima, pesmama i meni nije obrisan sa mog Youtube kanala. Još jednom, hvala vam. Sve ovo je samo početak. Love, D."

Spot možete pogledati ovde

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>