Region

Svet

Boki 13 doputovao u Beograd

Posle tri meseca odsustva zbog oduzimanja pasoša, makedonski šomen Boki 13 juče je doputovao u Beograd.

Boki 13 doputovao u Beograd



"Napokon sam stigao! Jedva sam čekao da dođem u Beograd i počnem da se ozbiljnije bavim muzikom. Najvažnije mi je da je album gotov i ponosan sam na svoje saradnike, a i na sebe, kako je sve ispalo - rekao i dodao:

"Pasoš sam dobio još pre desetak dana, ali zbog obaveza i snimanja pesama nisam mogao da dođem. Taj problem je rešen i to je sada iza mene. Siguran sam da takvih neprijatnosti više neće biti!"- rekao jevoditelj i dodao da nije baš pratio medijske natpise vezane za njga.

"Pratio sam preko interneta šta su mediji pisali, ali nisam se bavio stvarima koje me ne interesuju. Verujem da ću sada mnoge šokirati albumom. Ozbiljno, temeljno i sa mnogo truda sam radio sve i siguran sam da će se mnogima dopasti"- izjavio je Boki ne želeći da otkrije da li će menjati svoj fizički izgled u narednom periodu.

"Pa jer vam nije dovoljno što ste me sada slikali u farmerkama i u jednoj ovako opuštenoj varijanti? (smeh) Dosta toga novog ću pokazati, kao što sam obećao, ali glupo je da sada sve otkrivam" - završio je Bojan.


Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Boki 13

Povezane vesti:


>