Region

Svet

Sandra Meljničenko zaboravila prijatelje iz Srbije

Udajom za milijardera Andreja Meljničenka srpska lepotica Sandra Meljničenko nekada Nikolić prekinula je kontakte sa skoro svim dugogodišnjim prijateljima. Proporcionalno uvećanju Sandrinog bogatstva smanjivao se, uglavnom njenom greškom, i broj njoj najodanijih osoba. Od mnogih javnih ličnosti s kojima je bila bliska do udaje, među kojima su kreator Zvonko Marković, "modelsice" Sindi i Nevena Stamenković, manekenka Ivana Stanković i bračni par Žaklina i Dušan Petković, Sandri danas niko više nije prijatelj.

Sandra Meljničenko zaboravila prijatelje iz Srbije



Preko noći Sandra je prestala da kontaktira sa venčanom kumom, manekenkom Anom Kulić i krštenim kumom, beogradskim frizerom Mister Iksom. Iako živi uzbudljiv život milionerke, izvor Pressa otkriva da je Meljničenkova povremeno veoma usamljena budući da više nema nijednog dugogodišnjeg iskrenog prijatelja. "Sandra se mnogo promenila.

Mada, to je razumljivo budući da je za samo nekoliko godina od devojke iz srpske radničke porodice postala milijarderka. Više nema nijednog odanog prijatelja i povremeno je veoma usamljena", otkriva dobro obavešteni izvor, koji ističe da se gospođa Meljničenko odrekla prvo kume, a potom i kuma. "Sandra više nije u kontaktu sa kumovima. Njena venčana kuma Ana udata je za stranca i, umesto da ih zajednička čežnja za Beogradom još više veže, one su se neposredno posle Sandrine svadbe skroz udaljile. Neki navode da je razlog Sandrina neshvatljiva ljubomora na Anu. A sa kumom i dugogodišnjim ličnim frizerom Mister Iksom prekinula je kontakt kad joj je on navodno tražio uslugu".

Sandra je kao gospođa Meljničenko ostvarila dva nova prijateljstva sa poznatim Srpkinjama. Pevačica Ana Bekuta je Sandrina prijateljica od druge godišnjice braka Meljničenkovih 2007, dok je glumica Katarina Radivojević postala stalni gost njenih zabava od sredine prošle godine. Bekuta je prijateljica Sandrine majke Vanje, a posle udaje za milijardera postala je čest gost na luksuznoj jahti Meljničenkovih. Sandra je Anu prvi put pozvala kada su Andrej i ona proslavljali drugu godišnjicu braka. Pevačica nosi lepa sećanja na taj događaj koji joj je malo poremetila jaka zubobolja.

"Nisam im pevala, pola večeri provela sam u jednoj sobi jer me užasno boleo zub. Andrejeva majka jurila je po brodu da mi nađe lek. Sandra i on su izuzetni domaćini i posvećeni su svakom gostu. Za njih ću uvek biti tu", istakla je Ana, koja se sa Meljničenkovima družila i tokom njihove posete Beogradu.

Katarina Radivojević je Meljničenkove upoznala prošle godine preko svog dečka, beogradskog antikvara Vidoja Ristovića. Otad je na Sandrinoj jahti boravila nekoliko puta. Budući da krije vezu sa Vidojem, lepa glumica je demantovala da uopšte poznaje Sandru. "To je neistina i molim vas da o tome ne pišete", bila je izričita Katarina. Mister Iks ne želi da komentariše svoj odnos sa Sandrom. Ni kreator Zvonko Marković, s kojim je Sandra bila bliska, nije želeo da govori o njoj. "Ne zanima me ta gospođa", kratko je poručio Marković.

Sindi i Nevena, njene koleginice iz grupe "Models", potvrdile su da već godinama nisu u kontaktu sa Sandrom, ali nisu želele da otkriju da li je bilo svađe među njima. Uprkos tome što se nisu čule od početka 2006, manekenka Ivana Stanković govori pohvalno o Sandri.

"Sandra je izuzetno vaspitana i to ću uvek misliti, iako su me malo pokolebale ružne priče o njoj. Njen poziv na svadbu me obradovao, divno sam se provela, mada sam bila iznenađena što me pozvala. Međutim, to je bio lep gest kojim je htela ponovo da mi zahvali, kao i nekoliko puta ranije pozivima na ručak, zbog toga što sam je nagovorila i usmerila u modeling i manekenstvo", istakla je Ivana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>