Svet

Region

Odvukao me u WC, postao grub i nije želeo da stavi kondom (Video)

Nakon što je podigla medijsku prašinu izjavivši kako je Džastin Biber otac njenog četveromesečnog sina, Marija Jeter u ekskluzivnom intervjuu iznela je detalje njihovog susreta.

Odvukao me u WC, postao grub i nije želeo da stavi kondom (Video)



U vrlo potresnom intervjuu za TV emisiju "The Insider" 20-godišnja Marija Jeter kroz suze opisuje seksualni odnos sa kanadskom zvezdom Džastin Biberom.

"Ovo je jako ozbiljna situacija. Nisam pre izašla u javnost jer sam se plašila, a bojim se još uvek", rekla je jecajući Marija dok su joj se ruke vidno tresle.

Ipak, nastavila je priču:"Moja je majka nabavila karte za koncert u Los Anđelesu. posle koncerta prišao mi je dečko iz obezbeđenja  i rekao da sam pozvana u bekstejdž sa ostalim mladim djevojkama koje je Džastin želeo da upozna. Čim sam došla u bekstejdž, odmah sam se svidela Džastinu. Počeli smo da razgovaramo, ali kako je bilo puno ljudi oko nas, zamolio me je da odem sa njim nege gde ćemo biti sami. u početku je bio jako sladak i govorio mi je kako želi da  vodi ljubav sa mnom. Ipak, kada smo došli u toalet, postao je jako grub i počeo je da mi govori svakakve stvari. U tom trenutku rekla sam mu da stavi kondom, ali on je to odbio i rekao da mu je prvi put", ispričala je Marija koja danas tvrdi da je Džastin otac njenog četveromesečnog sina.

Sa druge strane Džastin i njegova majka, tvrde da je mladi pevač posle koncerta otišao pravo u auto. Ipak, Marija kaže da ima dokaze koji potvrđuju da je Džastin otac njenog deteta i da će ih izneti na sudu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>