Region

Svet

Prvi glas Srbije: Izabrani finalisti (Video)

Sinoć je u Prvom glasu Srbije održano polufinalno veče u kome je 18 kandidata pevalo uživo na sceni, a njih deset je izborilo mesto u finalu takmičenja.

Prvi glas Srbije: Izabrani finalisti (Video)



Osamnaest polufinalista takmičilo se u duelima za ulazak u finale. Pesme su bile pažljivo dodeljene duelistima, a samo je jedan od duelista mogao je da ode u finale. Voditelji sinoćnjeg programa bili su Andrija Milošević i Marija Kilibarda, koji su takmičarima na sceni davali punu podršku.

Prvi duelisti bili su Terzija, koji je bio u duelu sa Miloradom Rajkovićem momka koji je nekada bio  član grupe Peti element, Igor je postao prvi finalista.>Darija Lukić je drugi finalista, koja je u duelu bila bolja od svoje koleginice i prijateljice

Četvrte finalistkinje su bile Nikoleta Surla i Andrijana Krstić, a finalistkinja je Andrijana.
Nevena Poptešin i Filip Mitrović a žiri je odabrao Filipa kao finalistu.

U šestom duelu našle su se Nevena Đorđević i Aleksandra Dabić, pošto je žiri bio fasciniran njihovom interpretacijom, pa su se Mare, Lena i Vlado složili da im je obema mesto u finalu.

Tatjana Đorđević, koju znamo iz Idola, prošla je u finale a u duelu je bila sa Draganom Marković. Pretposlednji par su bili Dušan Kurtić i Ivana Vujović,  a u finale je nakon teške odluke žirija otišao Dušan. Poslednji par polufinalista su bili Ana Perišić i Suzana Špirto a u finale je otišla Ana.

Sinoć je predstavljen i studio u kome će se takmičari narednih devet nedelja boriti za pobedu i vrednu nagradu.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>