Region

Svet

Prvi glas Srbije: Vlado Georgiev izbacio celu grupu napolje (Video)

Najboljih 45 kandidata koji su se plasirali u treći krug takmičenja "Prvi glas Srbije" dobili su od svojih mentora VLade, Mareta i Lene pesme koje su morali da spreme za jednu noć.

Prvi glas Srbije: Vlado Georgiev izbacio celu grupu napolje (Video)



Iako je većina takmičara svesna da im se pruža velika mogućnost da ostvare svoje snove i postignu velike muzičke karijere, većina učesnika umesto da uvežbava pesme provela je noć u razgovoru, pa su dočekali zoru budni, nadajući se da će njihovi mentori imati razumevanja, pa im dozvoliti da spavaju do podne. Ipak, stvarnost je bila malo drugačija, pa ih je Marija Kilibarda u 6 sati ujutru probudila sa trubačima i vratila ih u stvaran svet.

Pospanu grupu kompozitor i tekstopisac Saša Milošević Mare je svoju grupu dočekao u pozorištu Madlenianum.

"Danas će se skoro polovina oprostiti od ovog takmičenja" - rekao je Mare svojim kandidatima kojih je bilo 15 u grupi.

Grupa od prva četiri takmičara za zadatak je imala veliki hit Tošeta Proeskog i pesmu "Čija si".  Izgleda da je ova pesma bila preveliki izazov za prvu grupu, jer je od njih četvoro prošao samo jedan takmičar. Ni pesme grupe Smak i Olivera Mandića nisu bile ni malo lake za takmičare.



Mare je posle prvih eliminacija izabrao 10 kandidata. Kako bi napravio što bolji izbor i izabrao osam najboljih u pomoć je pozvao svog velikog prijatelja, menadžera i muzičkog producenta Sašu Matejića,koji je zajedno sa Maretom odabrao osam kandidata koji su se plasirali u dalji tok takmičenja.

Lena je svoju grupu dočekala na splavu. Kako bi im vratila energiju priredila im je gala doručak, a onda su ubrzo morali i da pokažu šta znaju. Na veliko iznenađenje svih prisutnih, kandidati su imali velikih problema sa pesmom Vlade Georgieva "Zbogom ljubavi" dok je "Valeri" od Ejmi Vajnhaus bila pun pogodak. Nakon dva kruga eliminacija i kod Lene se grupa svela na osam takmičara.

Grupa Vlade Georgieva opuštala se zajedno sa pevačem na beogradskm splavu uz voćne koktele. Posle čašice koktela i razgovora počelo je takmičenje i prve eliminacije.

Do sada opušteni i harizmatični Vlado Georgiev pokazao je učesnicima zašto ga na muzičkoj sceni svi smatraju  velikim i surovim profesionalcem. Nije dozvolio nikakve greške, lošu interpretaciju, neodgovornost i zaboravljanje teksta.

"Grupa napolje! Prvo naučite tekst, pa dođite! Bez ljutnje. Ovo nije u redu prema ostalim kandidatima!" - rekao je Vlado petočlanoj grupi devojaka koja je zaboravila tekst Viktorijine pesme "Samo teraj ti po svome". Usledile su i nominacije koje su pojedin takmičarima jako teško pale.

Da je veliki profesionalac, ali i zaista human čovek, Vlado je pokazao prilikom eliminacije poslednje grupe. Neši koji je poznat po teškoj životnoj priči i čiji je san bio da ima gitaru napravio je veliko iznenađenje. Iako je završio takmičenje u ovom krugu, Neša je od Vlade i produkcije dobio gitaru na poklon i možemo slobodno reći da je to bio jedan od najemotivnijih trenutaka od kada je sa emitovanjem počeo ovaj šou.



Posle ovog kruga ostalo je 24 takmičara koje ćemo sledeće subote gledati kako pokušavaju da odu dalje, do polufinalnih 18!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>