Region

Svet

Huligani prete Dinu Merlinu

Grobari i Delije zajednički se spremaju da izazovu incident na koncertu Dina Merlina, saznaje Kurir! Ovakva ideja je, kako saznajemo, potekla od „grobara“ bliskih nacionalističkim organizacijama koje se protive održavanju koncerata zakazanih za 25. i 26. novembar!

Huligani prete Dinu Merlinu



"Donedavno su nacionalisti bili uvereni da će uspeti da spreče Merlinov nastup, ali kad su videli da od toga nema ništa, počeli su da kuju pakleni plan" - kaže za Kurir sagovornik blizak istražnim organima.

Prema tom planu, deo navijača trebalo bi da upadne u Arenu i na tribinama izazove incident.

"Plan im je bio da zvižde, urlaju i probaju da se probiju do bine. Drugi deo navijača trebalo bi da ostane napolju i razbija automobile parkirane ispred Arene! Ta grupa bi trebalo da baca baklje i divlja u okolini Arene" - kaže izvor.

Policija će danas održati sastanak s predstavnicima FK Partizan, uoči utakmice između tog kluba i FK Smederevo. Utakmica je zakazana za subotu, a sastanak je organizovan zbog najave da će Partizanova navijačka grupa Zabranjeni na silu pokušati da zauzme južnu tribinu!

Ova najava stigla je i do uprave Partizana.

"Dobili smo informaciju da bi moglo doći do incidenata na južnoj tribini i mi ćemo učiniti sve da to sprečimo" - rekao je Kurirov sagovornik iz Partizana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>