Region

Svet

Ognjen Amidžić: Džej Leno već dvadeset godina kopira Ivana Ivanovića (Video)

Sinoć je u svojoj emisiji Ognjen Amidžić maksimalno isprozivao kolegu Ivana Ivanovića. Naime, gost u emisiji "Ami Dži šou" bio je pevač Milan Stanković, koji je Ognjenu ispričao razlog zbog koga ga u medijima nije bilo više od godinu dana.

Ognjen Amidžić: Džej Leno već dvadeset godina kopira Ivana Ivanovića (Video)



Milan je u emisiji najavio turneju na koju bi uskoro trebao da krene, a takođe se zahvalio i svojim fanovima na podršci, koji su sve vreme bili uz njega tokom ove neprijatne situacije koja ga je zadesila. U emisiji su se pojavili Milanovi fanovi braća blizanci iz Makedonije, kao i devojka Serena koja je zbog mladog pevača doputovala specijano iz Holandije.

Kako to obično biva u tok šou emisijama, Ognjen nije ostao dužan kolegi Ivanu Ivanoviću sa kojim se iz nedelje u nedelju proziva. Tako je konstatovao da svi svetski voditelji ustvari kopiraju Ivana i njegovu emisiju. Čak i čuveni Džej Leno već dvadeset godina radi istu emisiju kao Ivanović.

Ognjen je najavio i da odlazi sa PInka jer priprema novu emisiju koja će se zvati "Šmek taksi". Naravno u pitanju je parodija na kviz "Keš taksi" koji je Ivanović ranije vodio. U prilogu o "Šmek taksiju" Ognjen je konstantno psovao, koristio sleng i imitirao Ivana. kako će Ivan odreagovati na Ognjenove prozivke, saznaćemo u petak u emisiji "Veče sa ivanom Ivanovićem".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>