Region

Svet

Vesna Zmijanac: Brena i ja se nikada nismo svadjale

Obe su na estradi dugi niz godina, obe važe za najpopularnije prevačice na našim prostorima, a neretko su se u medijima pojavljivali naslovi gde jedna drugu navodno "prozivaju". Međutim, Lepa Brena i Vesna Zmijanac tvrde da se privatno veoma poštuju i vole.

Vesna Zmijanac: Brena i ja se nikada nismo svadjale



Brena je čak izjavila kako svoju koleginicu Vesnu Zmijanac veoma voli "čak i kada je džangrizava i kada svašta priča sa strane" te kako svaki put popiju po rakijicu kad se sretnu. A budući da je svega nekoliko dana pre toga Vesna u medijima iznela opasku da Brenine nove pesme nisu toliko kvalitetne, ovo je prilično iznenađenje. Međutim, Vesna na sve ovo kaže:

 "Brena i ja se poznajemo preko dvadeset godina, jednostavno da je tu ikada bilo ozbiljnih svađa i prepirki, teško da bismo opstale. Normalno je da nam se ne slažu mišljenja uvek, ali zaista između nas dve nikada nije bilo teških svađa. To što sam ja rekla za njene pesme, moje mišljenje je da su ranije bile kvalitetnije, a od toga su mediji napravili pompu. Zaista protiv Brene nikada ništa nisam imala, a sigurna sam da je tako i sa njene strane", rekla je Vesna Zmijanac.

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>