Region

Svet

Zorica Marković zbog pretnji zatvorila klub

Kako bi sprečila incidente koji su, prema njenim rečima, pretili da eskaliraju nakon vesti da se u njenom restoranu "Hacijenda" organizuju gej žurke, Zorica Marković je zatvorila objekat. Zid je išaran antigej grafitima, a ona je shvatila da je priča otišla predaleko.

Zorica Marković zbog pretnji zatvorila klub



"Svi dobro znamo koliko je osetljiva tema o homoseksualcima u našoj zemlji. U pitanju je bila obična rođendanska proslava... Posle pisanja novina da je, navodno, reč o gej žurki koju ja svesrdno podržavam, a zapravo nisam ni znala da je čovek gej, grafitom su mi išarali zid", žali se pevačica: "Na tu proslavu, koju sam morala na kraju i da otkažem, došli su i vrlo sumnjivi tipovi, pa je bilo očigledno da su tu da bi pravili probleme. Meni sve to ne treba, pa sam odlučila da je bolje da zatvorim 'Hacijendu'."

Nju je sve ovo mnogo koštalo. I para i živaca. "U restoran sam uložila 20.000 evra, potpisala sam ugovor o zakupu na pet godina, a i u tu gej žurku sam uložila dosta novca, koji mi nije vraćen. Nisam želela da zatvorim restoran, ali šta da radim kad mi ljudi rade o glavi?!", ogorčena je Zorica, koja će do kraja godine otvoriti novu "Hacijendu", ali u Beču.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>