Region

Svet

Milan Kalinić od Crvene zvezde dobija na poklon televizor

Sportsko društvo Crvena zvezda oprašta Milanu Kaliniću nestašluke iz mladosti, ali i planira da poznatom voditelju i glumcu kupi novi televizor!

Milan Kalinić od Crvene zvezde dobija na poklon televizor



Iako je Kalinić već osuđen za pokušaj krađe koji je počinio u mladosti, upravni odbor tog kluba ga ne osuđuje, već namerava da mu se za to i oduži.

Uprava kluba Crvena zvezda je na inicijativu voditelja Ivana Ivanovića, Milanovog kolege sa „Prve“, odlučila da Kaliniću kupi novi televizor.

"Svima je poznato da je Milan Kalinić veliki navijač Crvene zvezde i da skoro u svakom javnom nastupu pominje klub. Svi razumeju da kada si klinac ne razmišljaš mnogo, pogotovo kada osećaš veliko poštovanje prema nečemu, kao što su Milan i njegovi "saučesnici“ osećali prema trofeju Kupa šampiona, koji je Crvena zvezda tada osvojila. Upravo zbog toga, uprava kluba će mu oprostiti nestašluk. Inače, voditelj Ivan Ivanović, takođe veliki navijač Zvezde, predložio je da klub Kaliniću kupi novi televizor. Upravni odbor je oduševljen tom idejom, tako da Milan uskoro može očekivati televizor kao poklon od kluba koji toliko voli - izjavio je izvor.

Potparol Crvene vezde izjavio je da Milanu Kaliniću opraštaju nestašluk iz detinjstva i da će se potruditi da poznatom voditelju kupe televizor.

"Milan Kalinić je naš veliki navijač i član, zato ćemo mu oprostiti nestašluk iz detinjstva. Upravni odbor će vrlo brzo razmatrati ideju da mu se kupi novi televizor - izjavio je Marko Nikolovski, portparol Crvene zvezde.

Milan Kalinić je proglašen krivim za pokušaj krađe u Sportskom društvu Crvena zvezda i osuđen je na zatvorsku kaznu u trajanju od četiri meseca, uslovno na dve godine. Kalinić je davne 1992. godine sa bratom Urošem i drugovima Darkom Stevovićem i Nikolom Kadrijom pokušao da iz muzeja Crvene zvezde iznese imovinu tog trofejnog kluba! Milan se tereti za pokušaj krađe televizora, koji je, prema optužnici, zajedno sa ostalim optuženima hteo da proda i da dobijenim parama plati zimovanje na Zlatiboru. Milan je u sudu izjavio da su samo hteli da uzmu pehar i neke Zvezdine suvenire, ali da su kao nezreli mladići tada davali drugačije izjave.

Milan Kalinić ima opravdanje za greh počinjen pre 19 godina, kada je ukrao televizor iz prostorija FK Crvena zvezda.

"Vi ste pogrešno razumeli, ja sam samo želeo da sačuvam pehar i da pokvareni televizor odnesem na popravku. Meni Crvena zvezda nema šta da zameri, a od njih neću prihvatiti televizor kao poklon. Ja od Zvezde nikada ništa nisam uzeo, samo sam joj dao" - objasnio je navijač Kalinić.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>