Region

Svet

Milan Kalinić i Sandra su se suočili s nedaćama hrabro i zajedno!

Voditelj i glumac Milan Kalinić i njegova supruga Sandra su se suočili s nedaćama hrabro i zajedno! Bez obzira na sve sačuvali su brak i srećni su zajedno.

Milan Kalinić i Sandra su se suočili s nedaćama hrabro i zajedno! Screenshoot/Instagram






Milan Kalinić je jednom fotografijom objasnio kako se oseća nakon toliko godina provedenih zajedno:


"Pitaju me sta je tajna. Evo ovo, kad se posle 16 godina sa vama i dalje ovako smeje. To je TAJNA." - napisao je Milan ispod fotografije na kojoj je Sandra naslonjena na njega, sa osmehom na licu.



Sandra i Milan prošli kroz težak period u svom braku 2014. godine. Tada su mediji pisali o tome kako Sandra vara Milana sa vlasnikom jednog beogradskog kluba. Ova vest je tada uzdrmala njihovu vezu i postavila ih pred izazov koji je mogao ozbiljno da ugrozi njihov brak.


Ipak, umesto da se povuku u ćutanje ili da se upuste u javnu svađu, Kalinić je odlučio da postupi kao pravi gospodin. Stao je u odbranu svoje supruge Sandre i njihovog braka. Nisu hteli da dozvole da ih tračevi i skandali razdvoje. Zajedno su se suočili sa izazovima i radili na obnovi svoje ljubavi.


Bili su oboje odlučni da prevaziđu prepreke što je ojačalo njihovu vezu. Iz tog iskustva su naučili važnu lekciju o tome koliko je važno održavati komunikaciju i poverenje u braku.

 

Ojačajte imunitet i spremite se za zimu!











Milan je tada jasno stavio do znanja svima da ne želi da gubi vreme na tračeve:

"Glupo mi je da mislim na to i da komentarišem. To su budalaštine. Ljudi su ljubomorni na naš brak i pišu gluposti. Veću budalaštinu u svom životu nisam pročitao..." - izjavio je za Kurir.




Sada kada su prošli kroz sve teške trenutke Milan Kalinić govori o svojoj supruzi sa najvećim divljenjem i poštovanjem:


"Kada kažu da je neko zaljubljen kao prvog dana to je laž, to je nemoguće, strast i zaljubljenost vremenom izblede. Sandra i ja smo toliko dugo zajedno i sve više i više uživamo, ali kako vreme prolazi sve smo veći prijatelji, smejemo se još više nego pre i dopunjujemo. To su retke stvari koje mi imamo jer gledajući druge ljude shvatam da su mnogi zajedno samo formalno, ili da su iz nekih razloga izgubili ono 'nešto' i da više nije to to."
 

Baka Hjarija ima 90 godina, sama je svoj doktor! Pogledajte njene savete!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>