Region

Svet

Region

Andrija Milošević otvorio restoran

Glumac Andrija Milošević postao je jedan od suvlasnika restoran-bara koji će voditi zajedno sa svoja dva druga. Svečano otvaranje lokala će biti za nekoliko dana, a ujedno će glumac organizovati i proslavu povodom početka emitovanja serije "Pevaj brate" koja sa prikazivanjem počinje na Prvoj televiziji.

Andrija Milošević otvorio restoran



Andrija kaže da je restoran otvorio na nagovor njegovih mnogobrojnih prijatelja: "Na nagovor mojih dobrijh prijatelja Brace i Džonija, rešio sam da im se pridružim u vođenju posla. To je jedno prelepo mesto sa zaista odličnom hranom, koje pruža neku vrstu pravog mediteranskog doživljaja. Kuhinja je vrhunska internacionalana, ima tu španskih, italijanskih i francuskih jela. Fenomenalan tartar biftek. Ja sam gurman i taj restoran zaista zadovoljava moje apetite" - rekao je Andrija i dodao da restoran može da primi oko 150 gostiju, a da će posetioci njegovog restorana moći svako veče da uživaju u živoj muzici.

 "Svako veče imamo živu muziku. Ekskluzivno kod nas peva jedna Bugarka, i to svoj izbor etno-pesama" - zaključuje voditelj.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>