Region

Svet

Region

Sergeja Trifunovića juri policija

Glumac Sergej Trifunović mogao bi uskoro da bude priveden u policijsku stanicu zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa i neodazivanja sudije za prekršaje.

Sergeja Trifunovića juri policija



"Trifunović nije pronađen na beogradskoj adresi koju je prilikom počinjenog prekršaja ostavio saobraćajnoj policiji, a u sud je stigla povratnica da ga nema na spisku stanara u pomenutoj ulici. Zbog toga smo uputili dopis policiji da utvrdi gde poznati glumac stvarno živi, pošto je očigledno dao lažnu adresu. Ako utvrdimo da je nedostupan, mi ćemo privremeno prekinuti postupak protiv njega, ali će policija i dalje nastaviti potragu za njim" - izjavio je izvor blizak Prekršajnom sudu.

Inače, pošto se 23. marta nije pojavio na zakazanom suđenju, sudija mu je dao još jednu šansu:

"U aprilu smo ponovo pokušali da ga nađemo, ali niko od stanara zgrade u kojoj je naveo da živi nije znao za njega. Zato smo ponovo poslali dopis na istu adresu, ali sudski pozivar nije uspeo da ga nađe" - objasnio je izvor.

Seregej je u svom stilu odgovorio na navode izvora iz Prekršajnog suda:

"Jeste, jeste, juri me policija zbog dilovanja droge i zbog prodavanja oružja na Kosovu. A oružje uzimam iz vojnih rezervi Vojske Srbije u saradnji s Ministarstvom unutrašnjih poslova" - rekao je sarkastično Sergej.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>