Lifestyle

Film

Vesti

Zorica Brunclik najnovije vesti - strana 12

Višestruke tužbe među učesnicima "Farme"

Višestruke tužbe među učesnicima

Mnogi od bivših stanara imanja u Lisovićima najavili su pokretanje tužbi protiv nekih od svojih sustanara. U tome definitivno prednjači pobednik "Farme", Miloš Bojanić koji u planu ima već tri, protiv Mace, Firčija, zbog uvreda i psovki i protiv Zorice zbog fizičkog kontakta. "Firčija i Macu tužiću zbog uvreda, a Zoricu zbog isceniranog pokušaja da me izbaci i pljuvanja", rekao je pevač.

Pročitaj više

Kemiš: Bojaniću, vidimo se na sudu!

Kemiš: Bojaniću, vidimo se na sudu!

Miloš Bojanić je prilikom poslednjeg od bezbroj verbalnih okršaja sa Zoricom Brunclik rekao: "Vrati ti onaj julovski stan u centru Beograda, petsto metara od Skupštine, što vam ulete za vreme Mirine vlasti, pa onda pričaj sa mnom. Beše on vama dodeljen, pa otkupljen jeftino". Folk zvezda je bila u pravu kada je rekla da će Bojanić zbog svega izrečenog završiti na sudu.

Pročitaj više

Zorica Brunclik: Nemanja i Milena su us*ane kučke!

Zorica Brunclik: Nemanja i Milena su us*ane kučke!

Zoricu Brunclik veoma je iznervirao komentar mladog "Grandovog" pevača, Nemanje Stevanovića pa je po njemu i njegovoj devojci, Mileni Ćeranić, osula "drvlje i kamenje". Nemanja je rekao, kako je i njemu tata mogao da pošalje prase, kao Kemiš Zorici. Naime, to je poklon koji je pevačica dobila od muža nakon što mu je u živom prenosu poručila da joj svake nedelje pošalje po nešto.

Pročitaj više

>