Svet

Region

Paris Hilton šokirala Indijce prekratkom haljinom (Video)

Starleta Paris Hilton, sve teže privlači pažnju u Holivudu gde joj je nedavno otkazan i njen novi rijaliti šou, pa se iz tih razloga uputila u Bolivud.

Paris Hilton šokirala Indijce prekratkom haljinom (Video)



Paris ovih dana boravi u Indiji gde će predstaviti svoju novu kolekciju torbica "Paris Hilton Handbags". Na zabavi povodom predstavljanja kolekcije, bogata naslednica se pojavila u ultrakratkoj, prozirnoj haljinici koja joj je jedva pokrivala stražnjicu.

U prilično konzervativnoj Indiji gde neke od zvezda na crveni tepih često dolaze u tradicionalnom sariju, ovo je bio prilično hrabar potez. Ipak, jednako provokativno obukla se i mlada bolivudska glumica Bipasha Basu koja je pozirala sa Paris, dok su njene starije koleginice došle u dugim, svečanim haljinama.

Indijski mediji javljaju da Paris Hilton nije ni u Bolivudu privukla veliku pažnju. Navodno je na svoju žurku pozvala velike zvezde indijske filmske industrije, ali pojavilo se tek troje poznatijih glumaca.

Neki od njih su čak i na Twitteru najavili da neće doći, jer imaju drugog posla. Uprkos  tome, Paris ima velike planove u toj zemlji, jer pregovara o snimanju filmova ili televizijskih projekata. "Dobila sam mnogo poziva od različitih producenata u Indiji. Ovde ću raditi mnogo projekata i jako sam uzbuđena", izjavila je Paris.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>