Region

Svet

Jelena Dokić se pomirila sa ocem

Ono što je do pre nekoliko meseci izgledalo neverovatno, pokazalo se kao realnost - pomirili su se otac i ćerka, Damir i Jelena Dokić (28). Kako Kurir saznaje, nekadašnja četvrta teniserka na WTA listi pre nekoliko dana došla je na imanje u Vrdnik sa svojim verenikom Tinom Bikićem i pala u zagrljaj svom ocu.

Jelena Dokić se pomirila sa ocem



Damir Dokić oprostio je ćerki što je 2003. godine otišla od njega i što se, protivno njegovim uverenjima, verila za Hrvata. Pokušavao je Dokić proteklih godina svim silama da vrati ćerku pod svoje okrilje. Molio ju je da mu se vrati, čak je razmišljao i da je kidnapuje. Nekoliko puta je i sebi išao u štetu, a poslednji put je zbog verbalnog delikta prema ambasadorki Australije u Srbiji morao i u zatvor, u kojem je proveo godinu dana.

Predsednik TK Partizan Dušan Grujić potvrdio je informaciju da bi Jelena Dokić mogla da počne s treninzima u ovom klubu.

"Nazvao me je Damir i rekao mi da mu se ćerka Jelena vratila. Pitao me da li postoji šansa da ona počne da trenira kod nas, što sam ja sa zadovoljstvom prihvatio. Ona je naše dete i nadam se da bi odgovor trebalo bi da dobijemo u narednih nekoliko dana. Smatram da ona još može da pruži u tenisu i naši tereni će joj uvek biti na raspolaganju" - kazao je Grujić.

Prvi čovek teniskog kluba Partizan izrazio je zadovoljstvo što su se Damir i Jelena pomirili.

"Lepo je čuti da su se otac i ćerka pomirili. To je izuzetno lepo, smatram da su morali da naprave kompromis, jer svađa ničemu ne vodi. Znam da je u Vrdnik došla sa svojim dečkom Tinom, što znači da ga je Damir prihvatio."

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>