Region

Svet

Marina Živković nekad pevačica danas isceliteljka

Pevačica Marina Živković, pre desetak godina važila je za jednu od najpopularnijih pevačica domaće estrade, čak su je nazivali i ženskim Acom Lukasom, a onda je odjednom nestala sa javne scene.

Marina Živković nekad pevačica danas isceliteljka



Naime, pevačica je napustila muzičku karijeru i postala beli mag: "Završila sam kurs rekonekcije i dobila zvanje iscelitelja. Pretpostavljam da je neko video moje ime na zvaničnom sajtu doktora Erika Perla, inače najpoznatijeg  rekonektičara na svetu, pošto oni neretko spominju i svoje praktičare, pa su ljudi pustili mašti na volju. Nemam nikakvu agenciju, već isključivo pomažem svojim najbližima" - kaže Marina i dodaje:

" Ja sam samo provodnik nečega što je iznad nas. Konkretno, svaki tretman se radi rukama, ali bez dodirivanja pacijenata. Pored toga, završila sam i kurs pranik hilinga, koji je takođe zasnovan na lečenju energijom ali tada radim i molitvu, dok kod rekonekcije ispražnjujem um i nemam nikakve misli. Samo pratim svoje ruke kuda treba da idu."

Iako nema mnogo iskustva Marina kaže da je bila šokirana kada je pomogla svojoj prijateljici koja je dijabetičar.

"Uradila sam svega tri, četiri tretmana, nakon čega jedno duže vreme nije imala potrebu da uzima insulin, jer joj se nivo šećera stabilizovao. Čak joj se i vid poboljšao. Ipak, ne želim da berem lovorike, samo sam radila svoj posao, a sve ostalo je delo Svevišnjeg".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>