Region

Svet

Jelena Karleuša i Duško Tošić glavna tema španskih medija

Od kada je i zvanično potvrđeno da će Duško Tošić preći u u “Betis”, španski mediji ne prestaju da pišu o njemu i njegvoj supruzi Jeleni Karleuši.

Jelena Karleuša i Duško Tošić glavna tema španskih medija



Iako se o Dušku kao fudbaleru već dosta zna, Jelena je za Špance postala pravo otkriće. Uz konstataciju da je upravo ona najbolje pojačanje “Betisa”.

Španski mediji su Karleušu nahvalili uz konstataciju da je izdala desetak albuma, pa da je održala spektakularan koncert u Areni u rangu svetskih zvezda, kao i da je jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu, a ono što je medijima privuklo najviše pažnju je njen izgled.

Futbolprimera.es piše kako se radi i prelepoj i ekstravagantnoj ženi, Olesevilla.com tvrdi kako je uz Tošićev dolazak ogromnu euforiju izazvala i činjenica da ima Jelenu za suprugu, kao i da je to jedna od najzanimljivijih tema, kao i da su njene slike već danima hit na tamošnjim forumima.

Superdeporte.es, piše da stiže Tošić koji je bitan, ali da nije najbitniji. Kako tvrde fanovi njegovog novog kluba, Jelena, ekstravagantna i prelepa žena, postaće najbolja reklama “Betisa” , a Number1sport.es uporedio ih je sa likovima iz bajke “Lepotica i Zver”, sa tim što je Duško, razume se, fudbalska zver!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>