Region

Svet

Sladjana Delibašić ćerki za 18. rodjendan poklanja silikone

Pevačica Slađana Delibašić rešila je da svojoj mlađoj ćerki Manueli za 18. rođendan pokloni silikone ukoliko to slavljenica naavno bude želela.

Sladjana Delibašić ćerki za 18. rodjendan poklanja silikone



"Marinela će 3. novembra proslaviti punoletstvo i već planiramo zabavu. Neću imati ništa protiv ako poželi da ugradi silikone, ali mislim da joj to nije potrebno jer je lepo građena. Kao majka u svemu ću podržati i nju i Silviju, samo da žive normalno i bez poroka. Suština života nije u tome da li će operisti nos ili „staviti” grudi" – izjavila je Slađa, i dodala da ume ponekd da podvikne.

"Postoje nesuglasice među nama, kao i u svakoj porodici, a na kraju moja strogoća pobedi. Prošla sam mnogo toga u životu i zato im stalno pričam da biraju prijatelje, jer znam koliko pohlepe ima među ljudima. To je jedina sfera njihovog života u koju se mešam."

Iako ne želi da potvrdi medijke spekulacije da se pomirila sa bivšim dečkom Igorom, Slađa ipak otkriva da je jako zaljubljena.

"Mogu samo da kažem da sam srećna i zaljubljena, ali neću otkrivati da li je reč o nekom novom ili starom dečku. Sa voljenom osobom ću krajem septembra na letovanje u Egipat, čemu se baš radujem" – zaključila je Slađa.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>