Region

Svet

Romana: Letnje avanture imaju posebnu draž

Pevačica Romana Panić trenutno se nalazi na moru u Crnoj Gori gde uživa u društvu svojih prijatelja. Pošto je već duže vreme sama, Romana kaže da je vreme za novu ljubav i da letnje avanture imaju posebnu draž.

Romana: Letnje avanture imaju posebnu draž



"Sama sam i to mesecima potenciram. Uživam u onome što imam. O letnjim avanturama mislim sve najbolje. Daj bože da se dese, a svakako su asocijacija na prijatne trenutke posle kojih ostaju samo lepa sećanja“, otvoren� priča Romana. Pevačica u Crnoj Gori ne boravi na jednom mestu, već putuje po tamošnjoj rivijeri zbog povremenih nastupa i druženja sa kolegama i prijateljima. Malo nastupam, a mnogo više se odmaram. Mobilna sam i nisam vezana ni za jedno mesto. Družila sam se sa Željkom Joksimovićem, Sašom Matićem i sinoć sa Acom Pejovićem. Ovog puta se nešto nisam sretala s koleginicama, iako i među njima imam prijateljice", u izjavila je Romana, i dodaje da joj je odmor potreban, jer na jesen priprema promociju novog albuma.

“ Posle diskografske pauze od pet godina od sebe očekujem mnogo. Pohvale za singl 'Duga', koji mi je uradio Joksimović, predstavljaju mi vetar u leđa. Saradnici na albumu su mi sjajni, tako da očekujem veliki uspeh, ali ipak publika će doneti krajnji sud kada bude čula pesme”, rekla je pevačica i demantovala da je u pregovorima koje je imala sa Sašom Popovićem oko njenog prelaska u „Grand produkciju" iz „Siti rekordsa" presudilo prijateljstvo sa Željkom Mitrovićem, koji je po svaku cenu hteo da je zadrži u svom jatu.

“Nikakvo prijateljstvo ni lični odnosi tu nisu imali ulogu. Jesam pregovarala sa Sašom, ali sam ipak odlučila da ostanem u 'Siti rekordsu', gde sam od početka karijere. 'Siti rekords', Pink i 'Grand' sarađuju i mi pevači iz 'Siti rekordsa' zastupljeni smo i u 'Grandovim' emisijama. Očekujem da me ovog puta maksimalno podrže i da zajedno napravimo uspeh. Zaključiću da u ovim pričama nema mesta emocijama i o izdavanju albuma razmišljala sam isključivo s poslovnog aspekta” - zaključuje Romana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>