Region

Svet

Aleksandra Radović: Majčinska odricanja su brojna

Pevačica Aleksandra Radović, posle pauze koju je napravila nakon rođenja ćerkice Nine vratila se na muzičku scenu sa novim singlom. U saradnji sa grupom „The beatshakers” uradila je pesmu "U inat prošlosti", koja je snimljen na srpskom i engleskom jeziku, a nedavno je izašao i spot.

Aleksandra Radović: Majčinska odricanja su brojna



"Singl je snimljen na srpskom i engleskom jeziku. Engleska verzija je nešto što smo moji saradnici i ja hteli da uradimo za svoju dušu, pa ako nešto od toga i bude - super. Nikakva preterana očekivanja od toga nemam. Jednostavno sam želela da opet nešto snimim i na engleskom jeziku jer privatno volim i da slušam i da pevam stranu muziku" - kaže Aleksandra i dodaje da će njeni fanovi morati da sačekaju malo na novi album.

"Za novi album je još uvek rano, očekujem nešto konkretnije tek na proleće" - izjavila je pevačica, koja će novim albumom promeniti imidž.

"Nisam promenila imidž, to sam uradila za potrebe snimanja spota, ali svakako planiram da sa novim albumom izgledam drugačije. Treba se menjati, i zbog sebe, i zbog svih fanova koji to očekuju od nas kao javnih ličnosti. "

Aleksandra kaže da joj se život potpuno promenio od kada je postala majka i da sada sve gleda sa mnogo vedrije strane.

"Život postaje potpuno drugačiji kad imate jedno malo biće o kojem morate da brinete i koje zavisi od vas, vaše posvećenosti i ljubavi. Svaki dan s njom mi je dragocen, pa kada se obraduje kada me ugleda na vratima, sav taj umor jednostavno nestane. Svakako da hoće. Gledam život s vedrije strane, verujem u dobre dane koji tek dolaze i o tome, naravno, želim i da pevam" - kaže Aleksandra i dodaje:

"Presrećna sam što imam ćerku i , konačno, ostvarena sam i zaokružena kao žena. Svaka majka zna da su odricanja brojna, ali verujem da vredi svega toga. Ništa mi nije teško i uradiću sve da Nina izraste u zdravu, veselu i spokojnu devojčicu."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>