Region

Svet

Brajan Brenli: Nole, objasni šta se zaista vidi na slici?! (Video)

Novinar NBC televizije Brajan Brenli intervjuisao Novaka Đokovića nakon gostovanja u emisiji kod Džeja Lenoa, i tražio od njega da "objasni jednu sliku".

Brajan Brenli: Nole, objasni šta se zaista vidi na slici?! (Video)



Prvi reket sveta naterao je pre nekoliko večeri Ameriku da zaigra kolo u emisiji Džeja Lenoa "Tonight show" na televiziji NBC, a nekoliko sekundi kasnije u bekstejdžu ga je sačekao novinar Brajan Brenli, koji je želeo sa njim da porazgovara o slici nastaloj nakon osvajanja Vimbldona.

Na početku svake emisije voditelj Džej Leno ima kratak segment koji se zove "Naslovi" u kojem pokazuje najinteresantnije (najsmešnije) naslove i fotografije štampanih medija koji su obeležili nedelju. Jedna od njih je bila i "stara" slika Novaka Đokovića nakon osvajanja Vimbldona na kojoj Nole leži na terenu, a loptice u džepu "štrče" na najnezgodnijem mestu...

"Da li si video tvoju sliku koju je Džej pokazao u 'Naslovima'?", upitao je Brajan. "Jesam", nasmejao se Nole. "Zaboravio sam da kažem Džeju da sam i u njegovoj emisiji bio uzbuđen, ali da nisam imao loptice u džepu. Nisam do sad imao prilike da vidim fotografiju, odlična je!".

Iako je pre intervjua sa Noletom progovorio i reč-dve sa suprugom Toma Kruza, Brenli je priznao da se zabavio tokom intervjua sa našim teniserom, a onda pustio snimak na kojem pokušava da igra kolo sa "Noletovim prijateljima".



Izvor: mondo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>