Region

Svet

Marijana VB: Mogu da zamislim kako je Nemešu bilo kad je napustio kuću

Pobednica Velikog brata Marijana Čvrljak, tvrdi da je ne brine šta ljudi pričaju o njenoj vezi sa Nemešom. Nakon pomirenja njih dvoje samo žele da uživaju u svojoj ljubavi.

Marijana VB: Mogu da zamislim kako je Nemešu bilo kad je napustio kuću



Posle priznanja da su se pomirili, Marijana Čvrljak je u jednom intervjuu izjavila da može da zamisli kako se Nemeš osećao kad je kuću Velikog Brata napustio pre nje.

"Sav taj pritisak, negativne stvari. Samo sam čekala da izađem napolje i pričam sa njim normalno bez kamera, bez mikrofona i da sve što imamo rešimo sami" - rekla je Marijana i dodala kako ona Nemeša najbolje zna jer su ipak u kući toliko toga prošli zajedno.

"Šta god mi neko kaže, ne obazirem se na to" - zaključila je Marijana za koju se pisalo da je išla u Beograd kako bi se pomirila sa Nemešom, ali je ona te natpise demantovala.

Od kako je pobedila u Velikom bratu svaki slobodan trenutak provodi sa 2-godišnjom ćerkom Korinom. Kako je izjavila, još ne razmišlja o udaji za Nemeša jer prvo treba da se razvede od supruga Ivana, a onda će praviti planove za budućnost. Ona i Nemeš sad samo žele da uživaju u svojoj ljubavi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>