Svet

Region

Sahrana Ejmi Vajnhaus danas, uzrok smrti nepoznat (Foto + Video)

PR porodice Ejmi Vajnhaus potvrdio je da će danas biti sahrana popularne pevačice, ali u javnosti nije želeo da otkrije gde će i u koje vreme biti održan pomen britanskoj pevačici.

Sahrana Ejmi Vajnhaus danas, uzrok smrti nepoznat (Foto + Video)



Porodica je po završetku obdukcije počela sa pripremama za sahranu koja će se održati u skladu sa jevrejskim običajima. Pretpostavlja se da će obred biti u sinagogi u severnom Londonu. Obdukcija tela Ejmi Vajnhaus je završena i čekaju se toksikološki i histološki rezultati, ali uzrok smrti se još ne zna.



"Obdukcija je izvršena i uzorci su poslati na histološku i toksikološku analizu kako bi se utvrdio uzrok smrti. Mesto događaja je istražila policija i ustanovila je da nema ničeg sumnjivog" - izjavio je mrtvozornik.

Njena zamenica Suzan Grivej kaže kako je istraga o uzroku smrti Ejmi Vajnhaus službeno otvorena. "Izdajem obrasce za dopuštenje porodici gospođice Vajnhaus da isplaniraju sahranu", rekla je zamenica mrtvozornika.



Izvori u policiji rekli su za britanski The Sun da je Ejmi verovatno bila mrtva šest sati pre nego je njeno telo našao telohranitelj. U tom trenutku u njenoj kući nije bilo tragova droge. Metropolska policija takođe je nakon obdukcije izjavila kako još uvek nije ustanovljeno šta je ubilo pevačicu. Čekaju se rezultati toksikoloških testova koji će biti gotovi kroz dve do četiri nedelje.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>