Region

Svet

Keba otvorio muzičko-marketinšku agenciju i studio

Pevač Dragan Kojić Keba nedavno je otvorio muzički studio  i muzičko-marketinšku agenciju. Na taj način Kebine kolege će na jednom mestu moći da dobiju sve od pesme do saveta.

Keba otvorio muzičko-marketinšku agenciju i studio



“Osnovni kriterijum jeste da vrede kao pevači. Studio sam otvorio sa prijateljem i saradnikom Radetom Čokanom. Sve dok sam živ neću prestati da se bavim muzikom koja je u mojim venama. Želim da joj se posvetim još više nego do sada” -izjavio je keb koji tvrdi da nema nameru da postane konkurencija Saši Popoviću.

"Ne, ne, nije mi to cilj. Naprotiv, možemo odlično da sarađujemo, moj studio može da bude ispostava Granda. Saša me podržava, daje mi podstrek da se ostvarim kao autor. On odlično zna kako pišem pesme i kolike su moje autorske mogućnosti" - kaže Keba i dodaje da će i u njegovoj agenciji moćoi da se kupe pesme Mlađana Dinkića:

“Kad nekome ponudim pesmu, taj neće imati pojma čija je - Dinkićeva, Brajina, moja, nekog anonimnog autora ili ko zna čija. Neće biti kod mene padanja na imena. Svaka čast onima koji kupuju pesme samo od najjačih kompozitora. Ali, to je oprobana fora, a ja obožavam izazove. Nije da se hvalim, ali ja sam mu kroz naša privatna druženja pomogao da oslobodi svoj usnuli muzički duh iz boce! Oduševio me je njegov entuzijazam, želja i volja da se posveti muzici, koja je usnula još od njegovih studentskih dana.”

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>