Region

Svet

Dragan Kojić Keba ustupio svoj dom za dve ugrožene porodice

Dragan Kojić Keba nesebično je pomogao žrtvama poplave, pa je svoj dom ustupio šestočlanoj porodici iz Obrenovca, a drugu kuću u Loznici dao na raspolaganje drugoj ugroženoj porodici.

Dragan Kojić Keba ustupio svoj dom za dve ugrožene porodiceDragan Kojić Keba: Proglasili su me mrtvim, moja porodica je bila u šoku!
Folk pevač Dragan Kojić Keba je čim je čuo za tragediju koja je pogodila Obrenovac kontaktirao gradonačelnika Loznice i svoju kuću ustupio jednoj porodici, dok je dom u Beogradu podelio sa šestočlanom porodicom.

"S obzirom na to da su okolna sela oko Šapca poplavljena, pozvao sam gradonačelnika Loznice Vidioja Petrovića, koga sam obavestio da bih rado zbrinuo neku porodicu, tako što bih joj ustupio kuću na korišćenje bez ikakve nadoknada. Ja sam se ponudio, a on je, naravno, odmah našao ljude kojima je krov nad glavom trebao. Inače, ponosan sam na svoje kolege koji svakodnevno pomažu, nose i dele humanitarnu pomoć ugroženim ljudima. Još jednom smo dokazali da smo veliki ljudi kada se neko nađe u nevolji", rekao je Dragan za "Alo!".

Autor: A.K.
Foto: Facebook/Dragan Koji Keba

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>