Svet

Region

Gerard Butler tražio duvan čvarke

Jedan od jajpoželjnijih glumaca Gerard Butler, juče je stigao u Beograd i pridružio se svojoj ekipi na snimanju filma "Koriolan". Pošto je smešten u Beogradskom hotelu "Hajat", od osoblja hotela zatražio je da mu za ručak donesu srpske specijalitete i to: kajmak, roštilj i duvan čavarke.

Gerard Butler tražio duvan čvarke



Pošto ne pije već 12 godina izostavio je srpsku šljivovicu i domaća vina iz svog menija. Jedina promena koja se mogla uočiti po sletanju poznatog glumca na beogradski aerodrom je to da je pustio bradu i brkove. Direktno je sa aerodroma otišao u hotel i uz posebne mere obezbeđenja smešten je u predsednički apartman.

gerard butler

Pošto će se u Beogradu zadržati dva meseca, osoblje hotela dobilo je detaljna uputstva oko želja poznatog glumca. To ukljucuje neometan rad u teretani i velnes delu, jer od kada je ostavio pušenje, vežbanje mu pričinjava najveće zadovoljstvo.

Kao što je poznato Butler u filmu igra lik Tulusa Aufidijusa, Koriolanovog krvnog neprijatelja. Pored Gerarda u filmu će se još naći Slavko Štimac, Dragan Mićanović, Danijela Vranješ, kao i mnogi drugi poznati glumci.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>