Region

Svet

Ceca u utorak ide na sud zbog nasilničkog ponašanja

Folk pevačica Svetlana Ražnatović trebalo bi da posle više od tri sedmice kućnog pritvora u utorak 19. jula napusti svoj dom u Ljutice Bogdana i zajedno sa zetom Predragom Ocokoljićem sedne na optuženicku klupu Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Ceca u utorak ide na sud zbog nasilničkog ponašanja



Pred sudskim veće sudije Danijele Koš Ražnatovićevoj i Ocokoljiću trebalo bi da počne suđenje zbog optužbi za nasilničko ponašanje za koje im preti kazna do pet godina zatvora.

U pitanju je sukob koji je pre četiri godine izbio između Ražnatovićeve i Ocokoljića sa direktorom FK Mladi proleter Aleksandrom Olarevićem, koji je protiv njih i podneo krivičnu prijavu.

Olarević je međutim povukao krivičnu prijavu čim je u medijima objevljeno da će se pevačici i njenom zetu zbog toga suditi, ali je tužilaštvo svejedno ostalo pri svojim optužbama.

Ražnatovićeva je kaznu kućnog zatvora počela zajedno sa sestrom Lidijom ocokoljić da služi 23. juna.

Presudom Višeg suda u Beogradu, izrečenoj na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji je Ražnatovićeva zaključila sa tužilaštvom, ona je u zamenu za godinu dana kućnog zatvora i vraćanja milion i po evra državi priznala da je protivpravno prisvajala novac od transfera 10 fudbalera FK "Obilić" u inostrane klubove i bez dozvole držala 11 pištolja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>