Region

Svet

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić otputovali u Veneciju

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić verili su se prošle nedelje u krugu najbližih prijatelja i rodbine u Kragujevcu. Zbog čestih raskida, ovaj mladi par rešio je da svoju vezu dobro sačuva od očiju javnosti, posebno sada kada je pevačica u drugom stanju.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić otputovali u VenecijuSedam dana posle veridbe ljubavni par je otputovao na more u Hrvatsku, a zatim su svoje putovanje nastavili u Veneciju.

“Iako je u četvrtom mesecu, Jelena odlično podnosi trudnoću, ali izbegava da se preterano izlaže suncu. Tokom celog dana Ivan svoju lepšu polovinu obasipa nežnostima, a vreme provode i u planovima za zajednički život i pripremama oko dolaska bebe, budući da joj je termin za porođaj krajem januara”, ističe izvor blizak paru. “Jelena je moja prijateljica i zbog toga ne želim da se mešam u njen privatan život niti da o njemu govorim u javnosti, posebno ako ona nije tu. Sve što njih dvoje budu želeli da kažu, uradiće u trenutku kada budu smatrali da je to potrebno. Nisam sa njima na odmoru jer sledeće nedelje putujem u Rovinj” - izjavila je Jelenina kuma Mari Mari.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>