Region

Svet

Miloš Bojanić kupuje gaće Marini Perazić

Zbog čestog pominjanja Marine Perazić tokom svađa koje Miloš Bojanić ima sa pevačicinim bivšim mužem Firčijem, pevač je javno obećao da će od nedeljnog honorara zarađenog na "farmi" u znak izvinjenja pevačici i njenim ćerkama  pokupovati najfiniji donji veš.

Miloš Bojanić kupuje gaće Marini Perazić



"Evo, javno se izvinjavam Marini Perazić što sam je spominjao i obećavam joj da ću se odreći honorara za jednu nedelju i novac utrošiti na kupovinu veša „Viktorijas sikreta“ njoj i njenim ćerkama".

Marinu je ovaj komentar prijatno iznenadio i iskreno se nada  da će Bojanić ispuniti svoje obećanje kada napusti imanje.

marina perazic

"Vau! Ako to ne ostane samo na pukim rečima, Miloš će nas veoma obradovati! Obožavam veš „Viktorijas sikreta“ i dok sam živela u Njujorku, kupovala sam isključivo njihove proizvode. Mada, ako je Miloš pravi džentlmen, pokloniće mi vaučer za kupovinu u njihovoj radnji, pa ću moći sama da izaberem veš".-izjavila je bivša "farmerka" i dodala:

"Pravo da vam kažem, zašto da ne, devojkama uvek treba lep veš. Cveće i bombonjere su prolaznog karaktera, dok ovo traje. Ionako Miloš neće videti ni mene ni moju decu u tom vešu, tako da nemam problem sa tim da nam ga kupi".

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>