Region

Svet

Amadeus Band prestaje da postoji (Foto)

Večeras je u Mikonos kafeu održana promocija Amadeus Banda povodom izlaska dvd-a sa koncerta koji je održan u Sava Centru ove godine. Prijatna atmosfera uz piće i zakusku, kako smo i navikli kada su ovi momci u pitanju, učinili su ovo veče pravim domaćinskim.

Amadeus Band prestaje da postoji (Foto)





Osim promocije dvd-a sa koncerta, povod okupljanja bila je i jedna novost kada je u pitanju Amadeus Band. Momci su ovo veče svrstali među najbitnije u karijeri banda.



Naime, dugogodišnja aktivnost u muzici navela je Amadeuse na značajne promene za njih. Da, lepo smo rekli - AMADEUS, to je novo ime ovog sastava. Momci smatraju da su prevazišli klupske svirke, te su iz imena grupe izbacili reč BAND.



Ono što možemo da očekujemo od njih ubuduće je jedan koncert godišnje u Beogradu, a svim svojim fanovima i posetiocima njihovih svirki se izvinjavaju jer neće imati prilike više da slušaju svoj omiljeni bend po klubovima u gradu i Srbiji.

Od prisutnih nismo primetili nikoga od zvezda sa našeg estradnog neba, što je i bilo očekivano s obzirom da je leto i da posao muzičara sada cveta. Dakle, samo su novinari i prijatelji prisustvovali ovom svečanom danu za Amadeus.



Slušaoci radija Svet Plus imali su tu privilegiju da čuju i uživo uključenje pevača Amadeusa - Džaje. Miljan Radojević je na licu mesta uradio kratak intervju sa njim, što imate priliku da čujete  na našem sajtu.

M.R

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>