Region

Svet

Tatjanu Vojtehovski čuva policija

Novinarka, potpredsednica i portparol „Pink medija grupe“ Tanja Vojtehovski (40) od prekjuče ima policijsko obezbeđenje nakon što je dobila pretnje. Kako piše „Alo!“ policija je raspisala potragu za izvesnim Zoranom Đ. (30) sa prebivalištem u Beogradu zbog sumnje da je autor pretećeg pisma.

Tatjanu Vojtehovski čuva policija



” U sredu je na Tatjanino ime u zgradu Televizije 'Pink' na Dedinju stiglo pismo koje je nju veoma uznemirilo”, navodi neimenovani izvor, napominjući da je Tanja posle konsultacija sa rukovodstvom kompanije otišla u policijsku stanicu Savski venac, gde se požalila da joj prete. Policajci su, nakon što su pročitali pismo i njegove eksplicitne delove, odlučili da joj daju policijsku zaštitu. Tim policajaca od srede je uz Tanju, a obezbeđuju i njen stan u Novom Sadu. Analizom pisma i operativnim radom policajci su došli do imena izvesnog Zorana Đ., koji je u bazu podataka prijavljen na Glasinačku ulicu u beogradskom naselju Zvezdara.

Kako ga policija nije pronašla na adresi, raspisana je potraga za njim. Sumnja se da je to bila Zoranova fiktivna adresa, a da prebivalište ima negde drugde. Tragom dobijenih informacija, novinari „Alo!“ su otišli u Glasinačku ulicu, gde su stanari zgrade objasnili da su već u toku dana bila dvojca momaka koja su se takođe raspitivala za čoveka s poternice.” Vi ste već drugi koji se raspituju za Zorana. Već su bila dvojica mladića koja su rekla da su iz policije. Kazaću i vama isto što sam i njima rekao. U zgradi ima veliki broj podstanara koje mi starosedeoci ne poznajemo, pa zato ne možemo da vam pomognemo”, objasnio je stanar zgrade na Zvezdari.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>