Region

Svet

Greg Props: Srbi, izvinite zbog neukusnih šala (Foto)

Komičari Greg Props i Kris Franjola, koji su gostovali u emisiji Čelsi Hendler, suočeni sa brojnim negativnim reakcijama na svoj nastup, uputili su svoje izvinjenje Srbima putem “Tvitera”. Greg Props je u emisiji izrazio čuđenje što se u Srbiji koncert Ejmi Vajnhaus naziva katastrofalnim, s obzirom da je to “zemlja gde se dogodilo etničko čišćenje i genocide”, ali je u međuvremenu shvatio da je preterao.

Greg Props: Srbi, izvinite zbog neukusnih šala (Foto)



"Dragi Srbi, molim vas da prihvatite moje izvinjenje. Zaista mi je žao“, napisao je Props na svom “Tviter” profilu. Drugi komičar, Kris Franjola koji je u emisiji rekao da je Srbiji zemlja bez pravila, izvinio se takođe putem društvene mreže, nakon što su ga “tviteraši” iz Srbije upozorili na uvredljivost njegovih izjava.



Američka voditeljka i komičarka Čelsi Hendler, koja je izvređala u svojoj emisiji na kanalu "E"! srpsku publiku koja je izviždala neuspešni koncert Ejmi Vajnhaus, zatim ministra odbrane Dragana Šutanovca i celu naciju, još uvek nije komentarisala besne reakcije Srba koji su zasuli psovkama njenu Fejsbuk stranicu. Pokrenuta je Internet peticija kojom se od nje traži izvinjenje, a otvoreno je i nekoliko grupa koje pozivaju na bojkot komičarke, kao i cele televizije "E!" koja emituje njen šou.

Izvor: Mondo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>