Svet

Region

Sajentolozi silom rastavili Toma Kruza i Nikol Kidman!?

Amy Scobee, nekada visoko rangirana u sajentološkoj sekti, napisala je knjigu, "Scientology: Abuse At The Top", o ovoj kontraverznoj religijskoj organizaciji i o njenom najslavijem članu, Tomu Cruiseu.

Sajentolozi silom rastavili Toma Kruza i Nikol Kidman!?



Kako tvrdi autorka, Cruise je imao narkomansku prošlost i plašio se da sajentolozi to neće prihvatiti. Ona takođe navodi da je sajentologija razlog raspada njegovog braka sa Nicole Kidman. Naime, crkva mu je objavila, da će, ukoliko ne ostavi Nikol, koja nikad nije prihvatila učenja sajentologa, biti izbačen iz iste.

Amy takođe u knjizi navodi i privilegije koje Tom ima. Jednog od sajentologa crkva je zadužila da vodi njegove finansije, ali je dotični član bio kažnjen kad je izgubio deo Tomovog novca. Svo osoblje u kući slavnog glumca je takođe iz redova sajentologa, a plaćeni su iz budžeta crkve.

Advokat Tom Cruisea demantovao je sve tvrdnje navedene u knjizi. "Pod pretpostavkom da ćete objaviti ove lažne navode, savetovao sam gospodina Cruisea da ne daje dodatan publicitet vašoj knjizi, podižući tužbu protiv vas kad knjiga izađe na tržište, već da pričeka i to učini kasnije", napisao je on u pismu autorki.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>