Region

Svet

Region

Montevideo uzeo sve MTV nagrade

Da je film "Montevideo, bog te video" jedno od najboljih filmskih ostvarenja prošle godine, govori i to da je sinoć u pozorištu "Madlenijanum" na dodeli "Gorki list MTV Muvi Avrds 2011” pokupio sve nagrade.

Montevideo uzeo sve MTV nagrade



Naime, film Dragana Bjelogrlića proglašen je za najbolji film godine, nagrada za najboljeg glumca pripala Milošu Biković ujedno i glavnom akteru ovog filma, dok je za najbolju glumicu proglašena Nina Janković, koja nažalost nije mogla da primi nagradu sinoć, jer se zbog obaveza nalazi u Crnoj Gori.

Pored nagrađenih u publici su se još nalazili Kornelije Kovač i njegova ćerka Aleksandra, Nikola Đuričko, Ivan Jevtović, Ana Stanić, Gordan Kičić, Karolina Gočeva i Toni Zen, Katarina Vučetić i mnogi drugi.

Da su domaće nagrade ipak važnije od svetskih, pokazali su Stefan Kapičić i Miranda Vidak, koji su specijalno zbog ove dodele doputovali iz Amerike. Kapičić je zajedno sa Gordanom Kičićem proglasio najbolju glumicu, a na sceni su napravili pravu malu predstavu i tako nasmejali sve prisutne u sali.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>